На механіко-технологічному факультеті використовують всі можливості для успішного завершення семестру: працюємо у суботу, працюємо на повітрі, працюємо очно

22 травня 2021 року
     Кафедри механіко-технологічного факультету виявились готовими до викликів пандемії та переведення навчання у дистанційний формат. Проте, якісна підготовка сучасного інженера неможлива без проведення лабораторних робіт, без знайомства з конструкцією техніки та її налаштуваннями, без тісної співпраці з керівниками курсових та випускних робіт.

     Саме тому студентство та викладачі механіко-технологічного факультету позитивно сприйняли можливість завершення весняного семестру в звичному очному форматі. На виконання наказів ректора університету Станіслава Ніколаєнка з дотриманням усіх санітарних вимог були складені уточнені розклади очного навчання, які були обговорені та підтримані на зборах старост академічних груп факультету.
     При формуванні уточнених розкладів застосували принцип «в один день – одна група, одна дисципліна, одна аудиторія», враховували можливість проведення занять на відкритому повітрі та навчання в суботу.

     Завершення семестру в очному форматі дозволяє закріпити практичні знання, отримані при проведенні онлайн-лекцій, провести всі заплановані робочими планами дисциплін лабораторні та практичні роботи, забезпечити вчасну підготовку курсових робіт, а окремим студентам – погасити академічну заборгованість осіннього семестру.

     В цю суботу відбулися аудиторні заняття для всіх груп бакалаврів механіко-технологічного факультету невипускних курсів, випускники-бакалаври працюють з керівниками над дипломними роботами і проєктами та готуються до складання єдиного вступного іспиту до магістратури з іноземної мови.
     І хоч ця субота виявилася робочою, проте настрій у студентів факультету позитивний – суботній!

Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook