85,6% студентів бажають навчатися та складати сесію очно – результати опитування

21 травня 2021 року
     У соціальних мережах окремі студенти, можливо і викладачі, анонімно виступили за проведення сесії та навчання у дистанційному форматі. З метою вивчення думки ректорат провів плідні зустрічі зі студентським активом університету. Аналогічні розмови пройшли і на факультетах та в ННІ.

     Протягом 20-21 травня на офіційному сайті університету пройшло онлайн-опитування студентів та співробітників щодо їхнього ставлення до форми навчального процесу. Результати опитування наступні: очне навчання підтримали 69% опитаних, змішане – 16,6%, не підтримали очну форму 10,7%, решта учасників не визначилися. В опитуванні взяли участь більше 1,5 тисячі студентів.
     Як свідчать результати опитування переважна більшість за очну та змішану форми навчання та складання літньої екзаменаційної сесіїв очному форматі.
     Разом з тим, ректорат на своєму засіданні 20 травня звернув увагу керівників факультетів та ННІ на суворе дотримання протиепідемічних заходів.
     Також інформуємо, що у зв’язку з відключенням київською міською владою гуртожитків університету від постачання теплої води, дано доручення під’єднати бойлери. Цей крок ректорат здійснив з метою допомоги студентам, проте бойлери не можуть повністю замінити централізоване водопостачання. Відповідно повинен бути створений графік її використання, встановлений контроль з боку студентської ради та завідувачів гуртожитками.

Василь Шинкарук,
проректор з науково-педагогічної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook