Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ у національних традиціях

21 травня 2021 року
     Нині продовжується реєстрація для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для здобуття ступеня «Магістр».

     Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ триватиме до 3 червня 2021 року, інструкція щодо процедури реєстрації розміщена за наступним посиланням: https://nubip.edu.ua/node/76349.

     У День вишиванки колектив Приймальної комісії НУБіП України з радістю долучився до національних традицій носіння етнічного одягу, вишиті візерунки якого символізують цінності, звичаї та культуру нашого народу.

     Тішить той факт, що студентська молодь теж активно популяризує вишитий одяг, вшановуючи українські традиції.

     Відбіркові комісії інститутів/факультетів у святковому настрої видавали майбутнім вступникам екзаменаційні листи, що є пропуском до складання ЄВІ/ЄФВВ, та консультували щодо подальших їхніх кроків під час вступної кампанії-2021.

 

     З умовами вступу, термінами прийому заяв та документів для здобуття ступеня ОС «Магістр» можна ознайомитись за посиланням:
https://nubip.edu.ua/node/23009

     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected]

Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook