Магістр-лісівник Євгеній Чугай - переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

20 травня 2021 року

Традиційно для останніх років, фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Лісове господарство» відбувся на базі Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва.
Цього року у конкурсі брали участь 24 наукові роботи із 16 вищих навчальних закладів України.
На підставі аналізу отриманих рецензій на конкурсні роботи, галузева конкурсна комісія запросила всього вісім студентів до другого етапу II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/21 н.р. зі спеціальності «Лісове господарство» для захисту робіт у формі науково-практичної конференції (у режимі відеоконференції).
Студент ОС «Магістр» Євгеній Чугай у конкурсі представляв наукову роботу «Новітній спосіб таксації лісопродукції за зберігання навалом або насипом», яку підготував під керівництвом проф. Білоуса А.М. Інноваційне рішення обліку деревини, яка зберігається навалом або насипом, запропоновано у науковій роботі та може бути впроваджене у виробничу сферу, зокрема у діяльність енергетичних компаній.

Студентське дослідження виконано у рамках роботи наукового гуртка «Таксатор» кафедри таксації лісу та лісового менеджменту ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Роман Василишин,
директор НДІ лісівництва та
декоративного садівництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook