Кулик Вікторія Костянтинівна

 

НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дослідження: Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатів із фруктово-ягідними інгредієнтами.

Науковий керівник: кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Штонда Оксана Анатоліївна

Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2020 – 15.09.2024 рр.

 
ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:

1. Тези «Перспективи використання фруктово-ягідної сировини в технологіях м’ясних напівфабрикатів» В. К. Кулик, О. А. Штонда - збірник праць Х Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів: «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2021. – 326с.

2. Тези «Використання цитрусових та тропічних фруктів у м’ясних напівфабрикатах» Кулик В. К., Штонда О.А. Матеріали І Міжнародної спеціалізованої наукової конференції «Сучасні напрями досліджень у сфері агрономії, тваринництва, рибного та лісового господарства». Вінниця: Європейська наукова платформа, 2021. – 60с.

3. Тези «Різновиди оцту його склад та властивості» В. К. Кулик, О. А. Штонда - збірник праць ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів: «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» Видавець і виготовлювач НУБіП України, 2022. – 332с.

 

Статті у наукових фахових виданнях:

1. Shtonda, O. A., Semeniuk, K. M., & Kulyk, V. K. Вплив маринаду на основі купажів рослинних олій на структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів. Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів», 12(3), 68-75.

2. Oksana Shtonda, & Viktoriia Kulyk(2022).Influence of balsamic vinegar on the quality indicators of natural semi-finished pork meat products.Animal Science and Food Technology,13(3),59-66.https://doi.org/10.31548/animal.13(3).2022.59-66 

Список публічних заходів, де брала участь

1. Участь міжнародній науковій конференції «Сучасні напрями досліджень у сфері агрономії, тваринництва, рибного та лісового господарства» 30.04.2021р.

2. Участь в онлайн курсі «Актуальні вимоги до підготовки та публікації наукових праць з аграрної політики та економіки» 22.02.2021 – 02.03.2021 рр.

3. Участь у Х Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» 22-24.04.2021р.

4. Участь у ХІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» 12-13.05.2022р.

5. Участь у роботі семінару з міжнародною участю, ВГО «Асоціація дієтологів України», ТОВ «Група компаній мед експерт»,»Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини 2022», 30.06.2022р. – 01.07.2022р.

6. Участь у міжнародному семінарі Національного університету біоресурсів і природокористування України, ВГО «Асоціація дієтологів України», ТОВ «Група компаній мед експерт», «Застосування дієтичних добавок: коли? кому? та з якою метою?» 15.12.2022р.     

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook