Оформлення земельних ділянок – в центрі уваги наради з керівниками відокремлених підрозділів НУБіП України

19 травня 2021 року
     18 травня 2021 року під керівництвом ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з директорами відокремлених підрозділів НУБіП України щодо завершення робіт з оформлення прав користування земельними ділянками структурними підрозділами Університету.

     До участі у засіданні також були залучені: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін, начальник відділу земельних ресурсів Олександр Ракша і провідний фахівець відділу земельних ресурсів Оксана Мельник.

  

     У вступному слові Станіслав Ніколаєнко наголосив, що протягом найближчого тижня робота директорів відокремлених підрозділів та земельного відділу має концентруватися на завершенні робіт з оформлення земельних ділянок. Потому начальник земельного відділу Олександр Ракша доповів про стан оформлення права постійного користування на земельні ділянки в цілому по університету та по кожному відокремленому підрозділу. Зокрема він зазначив, що загальна площа землекористування Університету складає – 34778,9459 га, у тому числі на тимчасово окупованій території АР Крим 7963,2600 га. Водночас, частина документів на земельні ділянки залишається непереоформленими, тому зараз це першочергове завдання.

     В ході наради кожен керівник структурного підрозділу доповів про ситуацію та стан оформлення земельних ділянок і права постійного користування ними.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень директорам структурних підрозділів. По-перше, виправити технічні помилки у відомостях Державного земельного кадастру у разі їх наявності, по-друге – прискорити роботи з внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, по-третє – зареєструвати право постійного користування на земельні ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Керівнику земельного відділу Олександру Ракші – організувати наступного тижня нараду щодо виконання зазначених доручень.

Оксана Мельник,
провідний фахівець відділу земельних ресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook