Конференція «Український вимір Другої світової війни»

28 квітня 2021 року

28 квітня на базі Відокремленого структурного підрозділу «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбулася студентсько-учнівська конференція «Український вимір Другої світової війни». У роботі конференції взяли участь студенти коледжу та учні СЗОШ №2, СЗОШ №12 та СЗОШ №17 м. Ірпінь.
Викладачі гуманітарних дисциплін Куракіна О.В., Семененко Т.А., Клименко Л.В., Баланюк Л.М. провели захід з метою гідного вшанування подвигу народів світу, їх визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та вшанування пам’яті загиблих воїнів. Студенти і школярі підготували доповіді, в яких намагалися переосмислити події Другої світової війни, зруйнувати радянські історичні міфи, чесно висвітлити складні сторінки минулого з погляду сьогодення.
У своїх доповідях здобувачі освіти торкнулися і культурницького виміру війни, проаналізувавши зображення подій, вчинків героїв у творах митців світової і української літератури. Учасники конференції також згадали воїнів, які зараз борються за соборність української держави на Сході та вшанували пам'ять загиблих героїв.

Олена Куракіна,
голова циклової комісії гуманітарних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook