Продовжуємо індивідуальні екскурсії коледжем

27 квітня 2021 року

У зв’язку із запровадженням карантину та офіційним обмеженням на проведення масових заходів, у коледжі щоденно відчинені двері для абітурієнтів і триває проведення індивідуальних консультацій та екскурсій закладом освіти. Так упродовж квітня до ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» приходять майбутні випускники 9-х класів та їх батьки, щоб ознайомитися з закладом освіти і спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, адже перед ними постав складний життєвий вибір – вибір майбутньої професії. Саме у цьому і допомагають гостям відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла, яка проводить оглядові екскурсії по коледжу з метою ознайомлення школярів із матеріально-технічною базою, та голови циклових комісій Світлана Іванова, Ірина Вінник, Олександра Дулова, які надають вичерпну інформацію гостям про спеціальності, роботу лабораторій, програмне забезпечення тощо.
Завжди відчинені двері для гостей і у директорки коледжу Наталії Ільченко, яка інформує про особливості освітнього процесу в коледжі, зокрема, про організацію дистанційного навчання на платформі Discord.
Майбутні абітурієнти та їх батьки отримують відповіді на свої запитання щодо правил прийому, вступу до закладу освіти, а також – яскраві враження від відвідування коледжу.
Нагадуємо, що під час карантину ми залишаємось з Вами на зв’язку за номером телефону / вайбер приймальної комісії +38 068 6012637.
Ви маєте унікальну можливість отримати індивідуальну консультацію та здійснити екскурсію коледжем, ознайомитися з матеріально-технічною базою, умовами вступу, інформацією про спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців. Скористайтеся нею!

Оксана Погоріла,
відповідальний секретар
приймальної комісії


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook