У студентів 2 курсу 12 групи організаційно-виховна година пройшла на свіжому повітрі

19 травня 2021, 9:00

Організаційно-виховна година - це гнучка за складом і структурою форма виховної роботи, що представляє собою спеціально організоване в позаурочний час спілкування керівника з учнями для організації і здійснення конкретної діяльності з метою всебічного розвитку особистості.
Отже, у студентів 2 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини щоразу у вівторок по знаменнику проходить організаційно-виховна година з куратором, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Тарасом Савчуком.
Так, 18.05.2021 року, у вівторок, відбулася чергова організаційно-виховна зустріч із студентами, яка проходила на свіжому повітрі на території нашого славетного факультету ветеринарної медицини НУБіП України.


Під час зустрічі обговорили актуальні питання – відвідування занять, рівень успішності, готовність до сесії, а також дотримання правил поведінки в університеті та гуртожитку.


Також Тарас Савчук розказав студентам про заходи, які відбудуться в університеті, а саме: благодійна акція «День донора крові», «День вишиванки» та заходи, які приручені до святкування 123 річниці НУБіП України.


Студенти дуже раді, що вийшли на очне навчання. Зустрічі проходять цікаво, динамічно та у гарній атмосфері.
Всім - тільки 36,6! Будьте здорові!

Куратор 12 групи 2 курсу Т. Савчук
Староста групи О. Міщенко
Заст. старости групи К. Сержант


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook