Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

18 травня 2021 року

18 травня 2021 року під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в 66 аудиторії 4 корпусу.


Відповідно до конкурсу на заміщення посад завідувачів кафедр за результатами голосування рекомендовані вченій раді НУБіП України кандидатури Мазура Бориса Миколайовича на посаду завідувача кафедри садівництва та Каленської Світлани Михайлівни на посаду завідувача кафедри рослинництва.


Про стан профорієнтаційної роботи на факультеті слухали інформацію доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександра Цизя, який зазначив, що в ІІ турі олімпіади взяли активну участь 170 майбутніх абітурієнтів. Однак, у 2021 році на спеціальність «201 Агрономія» виділено 170, а «203 Садівництво та виноградарсво» - 14 місць державного замовлення, тому у зв’язку з великою кількістю держзамовлення потрібно активізувати профорієнтаційну роботу серед вступників шкіл і коледжів.


Про стан та основні проблеми підготовки до акредитації ОП доповів завідувач кафедри землеробства та гербології Семен Танчик.


Про порядок проведення літньої сесії слухали інформацію заступника декана з навчальної роботи Володимира Завгороднього. Також доповідач зазначив, що 11 травня на заняття вийшли студенти 4 курсу, а з 17 травня – 2 курсу і під час занять викладачі та студенти повинні дотримуватись інструкції, яка розроблена навчальним відділом. Є можливість проведення занять в еко класах, яких на даний час в університеті є три, але для цього завчасно потрібно робити заявку.


Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого грунту
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook