Навчально-методична рада розглянула стан практичної підготовки студентів, затвердила кандидатури голів Екзаменаційних комісій та рекомендувала навчальну літературу до друку

18 травня 2021 року
    Засідання навчально-методичної ради розпочав проректор з науково-педагогічної роботи, професор Василь Шинкарук, який поінформував про порядок денний засідання та доповів про стан освітнього процесу і завдання по завершенню ІІ семестру 2020/21 навчального року.

     За порядком денним заступник навчального відділу з питань практичної підготовки Олег Бачинський представив на розгляд ради стан практичної підготовки студентів університету.

     Відповідаючи на запитання деканів Олег Вікторович звернув увагу особливості порядку оформлення договорів для проведення навчальних практик.
     Про зміни до Правил прийому на навчання до НУБіП України (базовий заклад, м. Київ) у 2021 році доповів Сергій Ковалевський, відповідальний секретар приймальної комісії університету. Зокрема він зауважив про роботу освітніх центрів «Донбас-Україна» та «Крим-Україна».

     Відповідаючи на питання керівництва юридичного факультету, Сергій Сергійович зазначив що терміни внесення змін до правил і умов вступу завершуються 14 червня.
     Начальник навчального відділу Віктор Шевчук презентував результати перевірки відвідування очних занять студентами випускових курсів ОС Бакалавр, які розпочались з 11 травня цього року.

     Віктор Миколайович звернув увагу, що з-поміж усіх найнижча явка на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології.

     Проректор Василь Шинкарук наголосив на щоденному проведенні занять з підготовки до складання ЄВІ.
     Завідувач навчально-методичного віділу Лариса Кліх про затвердження голів Екзаменаційних комісій зі встановлення рівня вищої освітньої підготовки кадрів до вимог ОПП за освітнім ступенем «Бакалавра» в НУБіП України на 2021 рік за спеціальностями:

  • 073 «Менеджмент» (ОПП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами») д.е.н., професора кафедри економічної теорії Талавирю М.П.;
  • 051 «Економіка» (ОПП «Економічна кібернетика») д.е.н., професора кафедри інформаційних систем і технологій Філіпішину Л.М.

     Відділ регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Василь Лопушняк доповів про затвердження голови Екзаменаційної комісії зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньо-професійної програми та присвоєння їм кваліфікації за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» у ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» на 2021 рік кандидата економічних наук, доцента Костюка В.А.

     Традиційно, на завершення засідання, рада розглянула рукописи навчальної літератури та рекомендувала клопотати перед вченою радою, щодо рекомендації до друку посібників у такій редакції:

  • підручник «Управління проєктами інформатизації» (автори – к.фіз.-мат.н., доцент Сорока П.М., к.е.н., доцент Харченко В.В., к.е.н., доцент Харченко Г.А.;
  • навчальний посібник «Логістика» (авторка - д.е.н., професор Резнік Н.П.);

перевидання:

  • навчальний посібник «Ботаніка з основами гідроботаніки (водні рослини України)» (автори – д.б.н., професор Якубенко Б.Є., д.б.н., професор Царенко П.М., к.б.н., доцент Алейніков І.М., к.б.н., доцент Шабарова С.І., к.б.н., доцент Машковська С.П., к.б.н., доцент Дядюша Л.М., к.б.н., доцент Тертишний А.П.);
  • навчальний посібник «Геоботаніка» (автори – д.б.н., професор Якубенко Б.Є., д.б.н., професор Попович С.Ю., д.б.н., ст.наук.сп. Устименко П.М., к.б.н., доцент Дубина Д.В., к.б.н., доцент Чурілов А.М.);
  • тлумачний словник «Геоботаніка» (автори – д.б.н., професор Якубенко Б.Є., д.б.н., професор Попович С.Ю., д.б.н., професор Григорюк І.П., д.б.н., ст.наук.сп. Устименко П.М.).

Дмитро Касаткін,
секретар ради

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook