Онлайн зустріч з куратором

11 травня 2021 року
Шостого травня відбулася чергова зустріч студентів 4 курсу 2 групи спеціальності 073 «Менеджмент» зі своїм наставником - доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ганною Анатоліївною Харченко.
 
 
Розпочалася онлайн зустріч, як завжди, з моніторингу стану здоров’я студентів та аналізу їх успішності. Також було обговорено чимало важливих питань. Так, на разі досить актуальними є питання щодо виходу студентів на  навчання в аудиторії, приїзду їх у гуртожиток, складання екзаменів, підготовка до підсумкової атестації.
Разом з цим куратор наголосила, що з 11 травня розпочинається реєстрація на ЄВІ, а умовою його успішної здачі є підготовка до даного іспиту. Ганна Анатоліївна порекомендувала зареєструватися усім студентам на курси підготовки до ЄВІ, що організовані гуманітарно-педагогічним факультетом нашого університету.
 
Всі студенти з нетерпінням чекають повернення до стін університету та зустрічі один з одним, адже попереду відповідальний період – здача атестаційного екзамену та захист бакалаврських кваліфікаційних робіт.
 
 
 
Ганна Харченко,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського,
 куратор студентів 4 курсу 2 групи ФАМ

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook