Участь співробітників кафедри економічної теорії у IX Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ '2021»

16 травня 2021, 19:52
zoom

   На базі факультету інформаційних технологій 13-14 травня 2021 року було проведено IX Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні '2021».

   Міжнародна конференція відбувалась в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Cisco Webex.

   З привітальних слів розпочала конференцію декан факультету інформаційних технологій д.п.н., професор Глазунова Олена Григорівна, яка зазначила, що актуальність даної міжнародної конференції не викликає сумнівів, особливо в розрізі ефективного розвитку штучного інтелекту, машинного навчання, робототехніки, застосування моделей, методів та інформаційних технологій в економіці, проблем забезпечення кібербезпеки, використання інформаційно-комунікаційних технології в поширенні знань, геоінформаційних систем і технологій у природокористуванні, тощо.

   Професор Глазунова Олена Григорівна зазначила, що в роботі конференції бере участь більше 100 учасників, які представляють різні навчальні та наукові заклади, організації та IT компанії з України, Австрії, Польщі, Словаччини, Ізраїлю, Казахстану, Узбекистану.
   Також з привітальними словами до учасників міжнародної конференції звернувся начальник навчальної частини д.с-г.н, проф. Отченашко Володимир Віталійович, який також підкреслив актуальність конференції та важливість всіх питань, що були внесені в програму для обговорення та побажав всім учасникам плідної праці.

   Модераторам міжнародної конференції був к.е.н, доцент кафедри інформаційних систем і технологій Харченко Володимир Віталійович. Представники організаційного комітету конференції подякували всім, хто відгукнувся на запрошення та надіслав свої тези на конференцію та підготував доповідь для виступу.
   Співробітник кафедри економічної теорії к.е.н., доцент Гуща Інна Олександрівна прийняла активну участь у IX Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні '2021».
   Проведена Міжнародна інтернет-конференція засвідчила надзвичайну важливість інформаційних систем та технологій та їх значення у вирішені проблем та прийнятті управлінських рішень як на регіональному, так і глобальному рівнях.

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook