Вирішальні перемоги наших збірників-футболістів у чергових турах Чемпіонату м. Києва з футболу і футзалу серед студентських команд ЗВО

16 травня 2021 року
     Епідемія коронавірусу досить суттєво вплинула на календарний план змагань Футбольної асоціації студентів міста Києва (ФАСК). Із-за дистанційної форми навчання у багатьох ЗВО ігри Чемпіонату було призупинено, але наші студенти продовжували тренувальний і змагальний процес виступаючи на Чемпіонаті України U-19 з футболу у першій лізі під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання Артема Іллічова. Одинадцять першокурсників НУБіП України є гравцями команди Любомир (Ставище) і гідно представляють наш університет на змаганнях.

     Наразі, після 21-го туру змагань команда Любомир посідає першу сходинку турнірної таблиці і входить до вісімки найсильніших футбольних команд України першої ліги і буде змагатися за вихід до фіналу чотирьох. Така ігрова практика і постійний тренувальний процес дали змогу переможно розпочати студентські чемпіонати з футболу і футзалу.
     Цього року другі кола змагань Чемпіонатів м. Києва з футболу і футзалу розпочалися практично одночасно, і студенти мають поєднувати ігри у залі і на футбольному полі. Так, 13 травня збірна НУБіП України зіграла черговий тур Чемпіонату ФАСК з футболу проти команди НУФВСУ, а 14-го – з футзалу проти команди Київського університету ім. Бориса Грінченка. Однак, не дивлячись на складність, хлопці справилися з цим нелегким завданням на відмінно. У першому поєдинку, розгромивши команду НУФВСУ з рахунком 6:2. Тричі у воротах суперника відзначився Валентин Овчарук (економічний ф-т) і по одному голу записали на свій рахунок Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту), Олексій Миколайчук (агробіологічний ф-т), Артем Кияниця (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт). Це дозволило нашій команді впевнено закріпитися на четвертій сходинці турнірної таблиці, що дає можливість взяти участі у фінальних іграх Чемпіонату.

  

     У футзальному протистоянні за вихід до півфіналу Чемпіонату проти грінченківців наші збірники доклали всіх зусиль і обіграли суперника з рахунком 7:4. На шостій хвилині матчу відкрив рахунок, а потім на 20-й хвилині зробив дубль – Назарій Півень (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Другий гол у ворота суперника забив Віктор Головатюк (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Ще по одному м`ячу зарахували до активу нашої збірної Олексій Миколайчук (агробіологічний ф-т) і Андрій Пашко (механіко-технологічний ф-т) та двічі у воротах суперника відзначився Олег Сіренко (підготовчі курси). Таким чином збірна НУБіП України з футзалу забезпечила свою участь у півфінальні, де зустрінеться з футзалістами НУФВСУ.

Бажаємо нашим збірникам-футболістам перемог у наступних матчах!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook