ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРКУ ЛІЛІЮ КАЛАЧНЮК!

15 травня 2021 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Щиро вітаємо з Днем народження докторку біологічних наук, професорку, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лауреатку Державної премії України в галузі науки і техніки, професорку кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

ЛІЛІЮ ГРИГОРІВНУ КАЛАЧНЮК!


Професорка Л. Калачнюк із своєю ученицею

Вельмишановна Ліліє Григорівно! Вже багато років Ваша науково-педагогічна та організаційна діяльність пов’язана з нашим університетом. Майстерний лектор, учений-ерудит, знаний біохімік, Ви постійно перебуваєте у науковому пошуку, новими працями і дослідженнями відповідаючи на виклики сучасного суспільства. Займаючи активну життєву і громадянську позицію, Ви постійно берете участь не лише у наукових форумах, але й в освітніх і культурних заходах. Ми вдячні Вам як професору, що потужно працює над підготовкою цілої плеяди лікарів ветеринарної медицини та наукових кадрів найвищої кваліфікації. Своєю працею Ви заслужили не лише непохитний авторитет у студентів, колег, біохімічного співтовариства, а й визнані на рівні держави: за свої наукові досягнення Ви нагороджені Державною премією України в галузі науки і техніки, іншими високими відзнаками.

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого у цей день висловлює Вам, вельмишановна Ліліє Григорівно, свою глибоку шану за довголітню творчу працю на славу рідної Alma Mater та теплі слова привітання з нагоди Вашого ювілею! Ваш високий професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця – це вагомий внесок у розвиток сучасної освітньо-наукової діяльності. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

Бажаємо Вам натхнення творити, щоб Ваша невичерпна енергія заряджала ще не один потрібний людям проект, створюючи цим впевнену перспективу процвітання сучасного суспільства.

Хай щастить завжди та всюди і хай Бог благословляє усе Ваше подальше життя!

 

Від імені колективу кафедри, завідувач, професор
Віктор Томчук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook