Обласне методичне об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в обліку відбулося на базі Бережанського фахового коледжу

15 травня 2021 року
     13 травня 2021 року у дистанційній формі на базі Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» було проведено обласне методичне об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в обліку у форматі науково-практичного онлайн-семінару на тему: «Тенденції розвитку інформаційних систем та технологій в обліку в умовах глобалізації».

23456791011

     Із вітальним словом виступила в.о. директора ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» Світлана ПИЛИПИШИН. Світлана Ігорівна коротко розповіла про коледж, педагогічний склад, спеціальності, освітньо-професійні програми і про діяльність загалом.

     Особливим було і звернення методистки Ради директорів ЗФПО Тернопільської області Ірини ЛЕЩИК до учасників семінару.

1213141517

     З доповіддю «Загальний огляд програмних продуктів BAS та «1С:Підприємство 8». Вибір сучасного ринку автоматизації бізнесу» виступила кандидатка економічних наук, провідний фахівець центру сертифікованого навчання «ПРОКОМ» Ліана КИРИЛЕНКО. Доповідачка детально розповіла про сучасні тенденції програмного забезпечення проаналізувала сучасні тенденції розвитку систем автоматизації, основні можливості конфігурацій лінійки BAS з метою ефективної організації управління діяльністю підприємства.

22

     З доповіддю «Вплив діджиталізації на підготовку фахівців в сфері обліку» виступила голова методичного об’єднання викладачів інформаційних систем і технологій в обліку Наталія ЛЕОНЕНКО, яка поділилась досвідом ефективного використання програмного забезпечення систем автоматизації в навчальному процесі та співпраці з Спілкою Автоматизаторів Бізнесу.

     З доповіддю «Особливості підготовки майбутніх фахівців економічного профілю в умовах цифровізації бізнес-процесів» виступила асистентка кафедри економічної кібернетики Національного університету біоресурсів і природокористування України Інна КОСТЕНКО. У доповіді наглядно і доступно проведено аналіз сучасних тенденцій на ринку праці в сфері економічної кібернетики та можливостей факультету інформаційних технологій НУБіП України в підготовці фахівців за цими професіями.

2324252627

     З доповіддю «Використання можливостей олімпіади IT Universe для студентів економічних спеціальності закладів ФПВО» виступив викладач-методист Сергій ШТОГРИН (ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»). Доповідач детально ознайомив з можливостями міжнародної олімпіади IT Universe для студентів, що вивчають системи автоматизації в обліку, правилах реєстрації та інших деталях участі.

     На завершення, Ірини ЛЕЩИК, Наталія ЛЕОНЕНКО та  Світлана ПИЛИПИШИН  побажали всім учасникам методичного об’єднання здоров’я, наснаги, нових звершень, нових творчих і конструктивних ідей, плідної роботи задля подальшого розвитку професії, конструктивного діалогу та нових вагомих здобутків!

Ольга Якимович, Сергій Штогрин,
викладачі циклової комісії фізико-математичних
дисциплін та інформаційних технологій
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook