Спортсмени НУБіП України – призери чемпіонатів України зі спортивного орієнтування бігом і на велосипедах

16 травня 2021 року
    Є різні шляхи подолання пандемії: самоізоляція, прийом пігулок, застосовування щеплення, підвищення імунітету людини шляхом регулярних занять фізичними вправами, спортом на відкритому повітрі у парках, лісових масивах при цьому поєднувати фізичні і інтелектуальні навантаження – орієнтуватися на місцевості.

   Проводити масові спортивні заходи на відкритому повітрі на період карантину дозволено постановою Головного санітарного лікарі України №3 від 22.04.2021 р. Тому Міністерство молоді та спорту України і Федерація спортивного орієнтування України минулими вихідними провели два чемпіонати України зі спортивного орієнтування: бігом – у місті Чернівці і з маунтенбайк орієнтування (орієнтування на велосипедах) – у місті Києві. На обох чемпіонатах призерами змагань стали спортсмени НУБіП України.

    Євгеній Бриндак – студент 4 курсу факультету конструювання і дизайну зайняв 2 місце в трьохетапній естафеті в складі збірної команди Києва на командному чемпіонаті України зі спортивного орієнтування бігом, який відбувся 7-10 травня 2021 року у місті Чернівці. В окремих дисциплінах Євгеній зайняв 7 місце на дистанції спринту, 12 місце на довгій дистанції, 19 місце на середній дистанції. За сумою чотирьох днів змагань команда Києва зайняла 1 місце в командному заліку серед 13 команд з різних областей України. Євгенію 8 квітня 2021 року присвоєно спортивне звання «Майстер спорту України зі спортивного орієнтування» і він підтвердив свою майстерність вдалим виступом на чемпіонаті України.

   У Києві 8-9 травня 2021 року пройшли змагання чемпіонату України зі спортивного орієнтування на велосипедах. Впродовж двох днів спортсмени змагалися на трьох дистанціях: спринтерській і середній дистанції 8 травня і подовженій дистанції 9 травня. Серед жіночої еліти три 3 місця на усіх дистанціях зайняла Олександра Пархоменко – асистент кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій


   У змаганнях серед ветеранів три 1 місця виборов В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету.

 

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook