Розширене засідання ректорату

20 травня 2021, 9:00
Онлайн

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про стан навчального процесу та завдання по завершенню II семестру 2020-2021 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  2. Про організацію практичного навчання в II семестрі 2020-2021 н.р. Доповідає заступник начальника навчального відділу з практичного навчання Бачинський Олег Вікторович, директор Боярської лісової дослідної станції Карпук Анатолій Іванович, директор Великоснітинського НДГ Журавель Віктор Петрович, директор Агрономічної дослідної станції Росамаха Юрій Олександрович, директор НДГ «Ворзель» Білуха Геннадій Михайлович.
  3. Про затвердження Положення про гарантів освітньо-наукових програм III освітньо-наукового ступеня. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович.
  4. Про доповнення до Програми розвитку Університету на 2021-2025 рр. «Голосіївська ініціатива – 2025». Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович.
  5. Про внесення змін до Правил прийому на навчання до НУБіП України у 2021 році. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  6. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників. Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.
  7. Про хід виконання заходів щодо організації відзначення 123-ої річниці Університету. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович.
  8. Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради університету 21 травня 2021 р. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  9. Різне.
     
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook