Активна діяльність гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» в умовах сьогодення

14 травня 2021, 10:00

З метою підведення чергового підсумку діяльності студентського наукового гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого факультету ветеринарної медицини у даному повідомленні наведено можливості розширення діяльності гуртківців та аналізу успіхів в умовах сьогодення.

Власні плани і досягнення гуртківців на чолі зі старостою гуртка, студенткою 7 групи 3 курсу ФВМ Я. Іщенко, 17 квітня 2021 року обговорювали на розширеному засіданні гуртка. Це відображено на світлинах і представлених скрін-копіях тез студентки 8 групи 2 курсу ФВМ А. Смульської у співавторстві із моєю ученицею В. Прис-Каденко та сертифікату учасника конференції "Інноваційний розвиток сучасної науки: нові підходи та актуальні дослідження" П. Федишина.

Гуртківці вивчають опубліковані матеріали наукових статей у галузі біохімії зі студіюванням біохімічної термінології, використовуючи веб-сайти бібліотек, журналів та інших інтернет-ресурсів, публікують тези наукових конференцій, беруть участь у наукових вебінарах (де спілкування, звичайно ж, англійською мовою) для ознайомлення з новими методами та підходами у вивченні молекулярної організації живих організмів, як, наприклад, студентка магістратури ФВМ К. Калиновська та студент 7 групи 3 курсу ФВМ П. Федишин.


Раді привітати активного гуртківця Петра Федишина з його власними досягненнями із вивчення можливостей Raman Spectroscopy та зростанням у перспективі майбутнього фахівця ветеринарної медицини (https://nubip.edu.ua/node/84162https://nubip.edu.ua/node/84161https://nubip.edu.ua/node/84215), а також з власним поступом у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт (https://nubip.edu.ua/node/86145https://nubip.edu.ua/node/91350https://nubip.edu.ua/node/91519).

Сертифікат про участь у конференції.

Лілія Калачнюк,
керівник гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології», професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook