У святкові дні лісова охорона Сумського держлісгоспу забезпечила посилене патрулювання лісових масивів

13 травня 2021 року
Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства

 Впродовж святкових днів 8, 9, та 10 травня лісова охорона Сумського держлісгоспу спільно з поліцією проводила посилене патрулювання лісових масивів та прилеглих до лісу територій. Особлива увага приділялась найбільш популярним серед населення місцям відпочинку, а також ділянкам, що знаходяться поблизу населених пунктів та кладовищ.

«Під час рейдів основний акцент робився на роз’яснювальну роботу серед населення. Темою для бесід були правила поводження в лісі, попередження виникнення пожеж,запобігання утворенню сміттєзвалищ та пошкодження насаджень під час відпочинку», - коментує проведену роботу інженер охорони та захисту лісу підприємства Владислав Голуб.

Радіє, що впродовж святкових днів на черговий пост повідомлень про виникнення пожеж чи інших нештатних ситуацій не надходило, свята минули без протоколів та штрафів.

У лісгоспі сподіваються, що причиною цього є не лише прохолодна весна, яка не дуже сприяє відпочинку на природі, а й зміна ставлення людей до навколишнього середовища.

 

Джерело: Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства. http://www.sumylis.gov.ua/pres-sluzhba/novini-lisgospiv/2654-u-svyatkovi...

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook