Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Глущенко провів заняття на курсах підвищення кваліфікації фахівцям міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні

12 травня 2021 року

З 11 травня 2021 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, розпочали курси підвищення кваліфікації за напрямком «Фахівці міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні». Це спільний проект ННІ неперервної освіти і туризму та факультету ветеринарної медицини.

За сприяння директора ННІ неперервної освіти і туризму Олени Ковальової була організована зустріч фахівців міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні із Сергієм Глущенко, заступником Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.


Обговорюючи стан справ у діяльності міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні, Сергій Миколайович розповів про зміни, які будуть ближчим часом відбуватись у даних управліннях. Озвучена інформація викликала жваву дискусію у слухачів підвищення кваліфікації, тож Сергій Глущенко відповів на всі поставлені питання.

Робота з підвищення кваліфікації продовжується в режимі онлайн.

Олена Ковальова,
директор ННІ неперервної освіти і туризму

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії,
відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook