Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Глущенко провів заняття на курсах підвищення кваліфікації фахівцям міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні

12 травня 2021 року
     З 11 травня 2021 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби розпочали курси підвищення кваліфікації за напрямком «Фахівці міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні». Це – спільний проект ННІ неперервної освіти і туризму та факультету ветеринарної медицини.

     За сприяння директора ННІ неперервної освіти і туризму Олени Ковальової була організована зустріч фахівців міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні із Сергієм Глущенко, заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

     Сергій Миколайович розповів про зміни, які будуть відбуватись у міжрегіональних управліннях Держпродспоживслужби України на державному кордоні.

     Озвучена інформація викликала жваву дискусію у слухачів підвищення кваліфікації, тож Сергій Глущенко відповів на всі поставлені питання.
     Робота з підвищення кваліфікації продовжується в режимі онлайн.


Олена Ковальова,
директор ННІ неперервної освіти і туризму
Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології,
паразитології і тропічної ветеринарії
відповідальний за післядипломну освіту
на факультеті ветеринарної медицини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook