Зустріч майбутніх випускників з деканом факультету

11 травня 2021 року

11 травня 2021 року на виконання рішення ректорату відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької зі студентами випускового курсу усіх спеціальностей. Традиційно в умовах коронавірусної пандемії зустріч відбулася на свіжому повітрі з дотриманням умов карантину.

Невипадково було обрано і день для зустрічі - студенти лише з'явилися в університеті після довгих тижнів "дистанційки". Деканат факультету має оновити дані моніторингу захворюваності у академічних групах, з'ясувати з якими показниками успішності студенти виходять на завершальну сесію та відчути впевненість студентів у підготовці до майбутнього ЄВІ.

Прямо на стадіоні студенти змогли зареєструватися на безкоштовний інтенсив з іноземної мови, який проводять протягом 2-х тижнів провідні викладачі-філологи гуманітарно-педагогічного факультету.

Заступники декана Світлана Харченко та Ярослав Рудик відповіли на запитання студентів, ще раз нагадали основні веб-ресурси з інформаційними матеріалами, які потрібно моніторити щодня, та побажали успіхів усім майбутнім випускникам під час складання іспитів.

Прес-центр деканату

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook