Навчальні дисципліни | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Філософія науки | | |
|
Іноземна мова за професійним спрямуванням | | | |
Педагогіка вищої школи | | | |
Інноваційні технології в харчовій промисловості | | | |
Комп'ютерна обробка інформації | | | |
Математичне моделювання та планування експерименту | | | |
Методика дослідження та організація підготовки дисертаційної роботи | | | |
Педагогічна (асистентська) практика | | | |
Сучасні методи досліджень у харчових технологіях | | | |
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | | | |
Сучасні технології м'ясних, молочних та продуктів з гідробіонтів | | | |
Патентознавство та винахідництво | | | |
Нутриціологія | | | |