Навчальні дисципліни | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Філософія науки |  |  | 
|
Іноземна мова за професійним спрямуванням |  | 
|  |
Педагогіка вищої школи |  |  |  |
Інноваційні технології в харчовій промисловості |  |  |  |
Комп'ютерна обробка інформації |  |  |  |
Математичне моделювання та планування експерименту |  |  |  |
Методика дослідження та організація підготовки дисертаційної роботи |  |  |  |
Педагогічна (асистентська) практика |  |  |  |
Сучасні методи досліджень у харчових технологіях |  |  |  |
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв |  |  |  |
Сучасні технології м'ясних, молочних та продуктів з гідробіонтів |  |  |  |
Патентознавство та винахідництво |  |  |  |
Нутриціологія |  |  |  |