BALTIC SURVEYING’21 – щорічний форум землевпорядників Східної Європи

7 травня 2021 року
     6 травня 2021 року у онлайн-форматі відбулася Міжнародна науково-практична конференція BALTIC SURVEYING’21, яка щорічно збирає представників землевпорядних навчальних закладів Східної Європи та Прибалтики. Організаторами поважного наукового зібрання є Латвійський університет наук про життя та технологій, Вармінсько-Мазурський університет в Ольштині (Польща) та Університет Вітовта Великого (Литва).

     Цього року конференція зібрала науковців землевпорядного та геодезичного профілю із 11 країн, а головними темами конференції стали питання використання та охорони земель, застосування даних дистанційного зондування Землі, управління публічними землями, а також кадастрової та оціночної діяльності.

     На пленарному засіданні із доповіддю про вплив технологічних змін у землеустрої та геодезії на вищу землевпорядну освіту виступив завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, професор Андрій Мартин. На конференції також були представлені та обговорені результати досліджень доцента кафедри землевпорядного проектування, к.е.н. Людмили Гунько, а також аспірантів факультету землевпорядкування Юлії Мороз та Олександра Петровича. Декан факультету, професор Тарас Євсюков вже традиційно був членом наукового комітету конференції.

     Попри дистанційну форму, конференція запам’яталась активним обміном думками та ідеями, дружнім спілкуванням. Учасники також поділились власним досвідом реалізації освітніх програм у галузі землеустрою та геодезії в умовах пандемії.

     Наступного року конференцію прийматиме Вармінсько-Мазурський університет в Ольштині.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook