Відбулась організаційна година у студентів 4 групи 2 курсу

7 травня 2021, 13:10

6 травня доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Олексій Олегович Мельник провів заплановану онлайн-організаційну годину зі студентами 4 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини спеціальності «Ветеринарна медицина».
Першим питанням було розглянуто стан здоров'я студентів групи.
Другим питанням було розглянуто результи дистанційного навчання. На жаль, не всі студенти вчасно складають тест через освітньо-інформаційний портал НУБіП України. Але слід зазначити, що більшість студентів групи цілком успішно впорались із проблемами дистанційного навчання та відвідували заняття та успішно проходили модульний контроль знань. Також є кілька студентів, які зараз змушені наздоганяти своїх колег.


Третім, але не менш важливим питанням, було відповідальне ставлення студентів до власного здоров’я та здоров’я оточуючих людей під час пандемії коронавірусу і, особливо, під час святкових днів, коли прийнято відвідувати родичів та близьких людей. Наставник групи Олексій Олегович наголосив на основних правилах безпеки: носити маски, використовувати антисептики, уникати місць скупчення людей та дотримуватися соціальної дистанції.
Під час виховної години головним питанням була підготовка до очного навчання, своєчасна здача екзаменаційної сесії та проходження навчальної практики. Для студентів контрактної форми навчання наставником також було наголошено на своєчасній оплаті за навчання.

Н. Друзь


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook