СТУДЕНТИ-МІЖНАРОДНИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАГІСТРІВ

2 травня 2021, 17:35

29 квітня 2021 р. в університеті в онлайн-форматі пройшов День відкритих дверей для вступників до магістратури, до якого долучилися й студенти-міжнародники – випускники першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Майбутні магістри скористалися нагодою ознайомитися із пропозиціями навчального закладу щодо здобуття другого рівня вищої освіти, які окреслив ректор Станіслав Ніколаєнко у своєму виступі. Практично корисною стала інформація з організаційних моментів вступу до магістратури, яка прозвучала у доповіді секретаря приймальної комісії НУБіП Сергія Ковалевського. Міні-консультацію зі здачі ЄВІ запропонувала під час свого виступу заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Алла Кравченко.

Після загальноуніверситетського блоку учасники заходу мали можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету чи інституту. Наші майбутні випускники-вступники завітали до рідного гуманітарно-педагогічного факультету. Під час зустрічі вони мали змогу ознайомитися із правилами вступу та перспективами навчання у магістратурі.

Почути характеристику освітніх програм спеціальностей, які пропонує факультет, зпрезентованих завідувачами випускових кафедр. Представив програму спеціальності «міжнародні відносини» й завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук професор Сергій Білан.


Студенти також ознайомилися із можливостями факультету щодо підготовки вступників магістратури до складання ЄВІ з іноземних мов, оскільки з цього року ЄВІ є обов’язковим для всіх спеціальностей. Студентів зацікавили інтенсивні заняття з підготовки до складання ЄВІ з іноземних мов, які відбудуться в очному форматі з 10 травня до 22 травня 2021 року на безоплатній основі.


Приємно, що майбутнім студентам-магістрам була надана можливість дивитись захід в онлайн трансляції на Youtube, оскільки технічні труднощі не дозволили усім успішно приєднатись до відеоконференції на CiscoWebex.

Людмила Лановюк,
куратор групи МВ-17001б

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook