Студентський кампус готовий до Великодня!

30 квітня 2021 року
     Напередодні одного з найсвітліших християнськихї свят – Великодня, у чистий четвер в студентському містечку провели генеральне прибирання до якого долучилися мешканці та працівники гуртожитків.

     Четвер Страсного тижня називають «чистим» – це день весняного духовного і фізичного очищення. Раніше, за стародавнім звичаєм наші предки вірили у цілющу силу води, якою умивалися вдосвіта до сходу сонця, селяни чистили в стайнях, коморах, на подвір'ї, в хатах – все повинно бути чистим і виглядати по-святковому.
     Оскільки цей день пов’язаний з очищенням не тільки тіла, душі, а і житла, студенти університету долучились до традицій і провели масштабне прибирання своїх гуртожитків. Дівчата ретельно витирали пил, мили вікна, витрушували покривала, прибирали в кімнатах, читальних залах, спортивних кімнатах, холах та на прилеглій території. Хлопці – фарбували лавочки, білили бордюри, перекопували клумби, підмітали, тощо. Кожен займався своєю справою і в гуртожитках стало ще чистіше та затишніше.

  

  

  

     Працювали добросовісно, з натхненням, бо чистота нашого кампусу залежить від нас самих. Після проведеної роботи можна впевнено сказати – що гуртожитки готові до Великодня.
     Сподіваємось, що такі заходи вплинуть на подальше формування загальнолюдських цінностей нашої молоді, їх загальної культури. Здоров’я, гарний настрій, позитивна енергія буде супроводжувати нас увесь рік.

Дякуємо всім тим, хто взяв участь у цьому заході, ви – молодці!


Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook