Віддалений доступ до повнотекстових ресурсів бази даних ScienceDirect

30 квітня 2021 року
     Відповідно до наказу МОН України від 29 травня 2020 року № 721, українським закладам вищої освіти та науковим установам надано доступ до платформи ScienceDirect за рахунок бюджетних коштів. Упродовж всього 2021 року науковці мають змогу використовувати у проведенні наукових досліджень понад 39 тис. електронних книг колекції All Access Books одного з провідних видавництв світу Elsevier, які доступні на платформі ScienceDirect в рамках передплаченого доступу.

     Відтепер з’явилася можливість працювати дистанційно з платформою ScienceDirect без прив’язки до IP-адреси Університету. Для налаштування віддаленого доступу до платформи ScienceDirect з використанням доменного імені Університету скористайтеся Інструкцією від ДНТБ України.

 

     Більш детально ознайомитися з ресурсами платформи ScienceDirect, запланованими вебінарами та тренінгами можна на порталі ScienceDirecthub (доступний за посиланням https://www.elsevier.com/pl-pl/solutions/sciencedirect/ukraine), де публікується інформація українською мовою.

Відділ науково-технічної інформації

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook