Міжфакультетська співпраця факультетів аграрного менеджменту та факультету інформаційних технологій – запущено телеграм-бот для вступників в магістратуру

1 травня 2021 року
     Нещодавно відбулась непересічна подія, що об'єднала команди факультетів аграрного менеджменту, інформаційних технологій та освітній проєкт "Агрокебети". Результатом такої співпраці стала презентація розробленого телеграм-боту для вступників до магістратури у 2021 році. 

     На презентацію було запрошено Анатолія Циркуна, керівника проєкту "Агрокебети", випускника нашого університету. Проект було представлено студентами 4 курсу ОС "Бакалавр", ОП 121 «Інженерія програмного забезпечення», група ІПЗ-17004б.
    В рамках вивчення дисципліни "Групова динаміка і комунікації" (викладач: Кузьмінська Олена Геронтіївна, доцент кафедри інформаційних систем і технологій) студенти, працюючи у малих групах, моделювали роботу професійних команд з розробки програмних продуктів. Особливістю роботи було те, що проєктне завдання полягало у розробці чат-бота для полегшення супроводу абітурієнта при вступі на магістерську програму в рамках проєкту "Агрокебети". Звичайно, велике значення мало те, що у проєкта є цікавий та наповнений сайт agrokebety.com, що дозволило проектній команді правильно прописати алгоритми.

     Тож хто ж взявся за такий цікавий проєкт?

      

Воловоденко Назар і Шерекіна Анастасія(тестувальники), Голубенко Ольга (Project manager), 
Киба Валерія (Team Lead, розробник бота)

     У свою чергу, до роботи долучилась Дарія Чорна, студентка факультету аграрного менеджменту, ОП "Адміністративний менеджмент", учасниця проєкту "Агрокебети". Співпрацюючи командами, факультет аграрного менеджменту та проєкт "Агрокебети" отримали розроблений чат-бот, наповнила його актуальною інформацією відповідно до Правил прийому 2021 в НУБіП України, протестила та запустила в роботу: https://t.me/AgrokebetyBot

     Анатолій Циркун подякував команді-розробниці на чолі з доцентом Оленою Кузьмінською за високий рівень та якість виконаного проєкту. І завірив, що при можливості буде готовий долучатись до таких заходів, щоб інформувати компанії, що є партнерами проєкту "Агрокебети" про можливу співпрацю, високий рівень знань у сучасних студентів НУБіП України та практичне застосування розроблених проєктів.

     Тож в чат-боті телеграм можна знайти:

  • ключову інформацію про проект;
  • візитку кожного ЗВО, де проходить навчання;
  • відповіді на найчастіші запитання;
  • контакти для індивідуальної консультації;
  • посилання на анкету для вступу 2021.

     Перейти до чат-боту можна за посиланням: https://t.me/AgrokebetyBot
     або відсканувавши QR-код на картинці.


Together we create agrifuture!

Олена Ковтун,
доцент кафедри адміністративного
менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook