Науковий семінар кафедри щодо дисертаційної роботи Демко Валентини Сергіївни “Сільський зелений туризм в системі економічного розвитку сільських територій"

28 квітня 2021 року

     26 квітня 2021 року на кафедрі туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся кафедральний семінар з приводу представлення результатів наукових досліджень аспіранта Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Демко Валентини Сергіївни на тему «Сільський зелений туризм в системі економічного розвитку сільських територій України» для здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальність 051 – Економіка.
         На кафедральному семінарі були присутні: головуюча семінару: д.е.н., проф. Ковальова Олена Вікторівна, офіційні рецензенти, колектив кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу та науковий керівник роботи, д.е.н., проф. Пасєка Станіслава Раймондівна.
          Семінар проходив в форматі он-лайн за допомогою платформи Zoom.

      Здобувач наукового ступеня доктора філософії Валентина Демко представила результати своїх досліджень за темою та доповіла основні наукові здобутки дисертаційної роботи. Під час обговорення виникали жваві дискусії, які були спрямовані на доскональне з’ясування деяких ключових питань дисертаційної роботи. Гострі запитання надходили від членів кафедри, на які здобувач надавала ґрунтовні відповіді.


       

     Рецензентами по роботі виступили завідувач кафедри, д.е.н., проф. Басюк Дарія Іванівна та д.е.н., проф. Левицька Інна Ванадіївна. Вони представили офіційні відгуки, кваліфіковано оцінили роботу і надали схвальну оцінку отриманим результатам за умови виправлення деяких аспектів роботи.


         

          Науковий керівник роботи позитивно охарактеризувала роботу здобувача Демко Валентини.
     Загальним рішенням семінару кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу НУБіП України ухвалили рекомендувати дисертаційну роботу Демко Валентини на тему «Сільський зелений туризм в системі економічного розвитку сільських територій України» для здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальність 051 – Економіка до захисту за умови усунення основних зауважень рецензентів та учасників семінару.


Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook