Вимоги до проміжної атестації аспірантів, що проходять підготовку за ОНП 101 Екологія

28 квітня 2021 року

 Вимоги до атестації аспірантів, що проходять підготовку за ОНП 101 Екологія:

 

1.    Атестація проводиться згідно Індивідуального плану виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії. Форма індивідуального плану розміщена на сайті відділу аспірантури за посиланням https://nubip.edu.ua/node/60 у рубриці «Шаблони документів».  Індивідуальний план має бути оформлений і підписаний у відповідності з чинною формою.

2.    Індивідуальний навчальний план має містити конкретні показники виконання за роками навчання. Виконання має підтверджуватися відповідними документами (відомості про здачу заліків і іспитів).

3.    Індивідуальний план наукової роботи має містити конкретні показники виконання за роками навчання. Виконання має підтверджуватися відповідними документами (написаними розділами дисертації, опублікованими статтями, тезами, сертифікатами участі у конференціях тощо).

4.    Обов’язковою складовою індивідуального плану наукової роботи є план-проспект дисертації здобувача наукового ступеня доктора філософії за підписом керівника дисертаційної роботи. Він має зберігатися у папці аспіранта.  Індивідуальний план наукової роботи має містити інформацію щодо підготовки дисертаційної роботи у відповідності з планом-проспектом дисертації.

5.    На період атестації аспіранти мають підготувати папку з документами згідно переліку (перелік документів надає і контролює член проектної групи доц. Строкаль В.П. [email protected]).

Звертаю вашу увагу, що згідно постанови КМ України від 23 березня 2016 р. № 261 Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах):

-   Індивідуальний план наукової роботи є обов’язковим до виконання здобувачем відповідного ступеня і використовується для оцінювання успішності запланованої наукової роботи.

-   Невиконання індивідуального плану наукової роботи або порушення строків виконання індивідуального плану наукової роботи без поважних причин, передбачених законодавством, може бути підставою для ухвалення вченою радою закладу вищої освіти (наукової установи) рішення про відрахування аспіранта (ад’юнкта) або докторанта.

 

Наталія Макаренко,

гарант програми 101 Екологія,

д.с.-г.н., професор

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook