Засідання Вченої ради економічного факультету: про затвердження змісту освітніх програм для вступників на ОС «Бакалавр», «Магістр», освітньо-наукових програм економічного факультету 2021 року вступу

28 квітня 2021 року
    27 квітня 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради економічного факультету в дистанційному режимі. До порядку денного були включені наступні питання: про затвердження змісту освітніх програм для вступників на ОС «Бакалавр», «Магістр», освітньо-наукових програм економічного факультету 2021 року вступу з урахуванням вимог стандартів, пропозицій стейкхолдерів та членів експертної групи; про стан підготовки до акредитації освітньо-наукових програм економічного факультету; звіти голів екзаменаційних комісій: про результати захисту бакалаврських робіт за спеціальностями «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» заочної форми навчання тощо.
   На вченій раді було закцентовано увагу та погоджено питання щодо змісту та наповнення освітніх програм для вступників на ОС «Бакалавр», «Магістр», PhD доктор філософії 2021 року вступу. Гаранти освітніх програм зосередились на тому, що освітні програми були сформовані враховуючи вимоги стандартів (проектів стандартів), пропозицій стейкхолдерів та членів експертної групи для посилення освітніх компонент і досягнення програмних результатів навчання здобувачами.

   Також заслухали гарантів освітньо-наукових програм підготовки здобувачів третього (освітньо - наукового) рівня вищої освіти: д.е.н., доцента Байдалу В.В. (ОНП «Економіка підприємств та галузей національного господарства»), д.е.н., професора Гуцаленко Л.В. (ОНП «Облік і оподаткування»), д.е.н., професора Давиденко Н.М. (ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування»), д.е.н., професора Ільчука М.М. (ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»), які зазначили про хід, порядок організації, набір в аспірантуру, проблеми при підготовці до акредитації освітньо-наукових програм.

   Голови екзаменаційних комісій: Давиденко Н.М. (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»), Єрмаков О.Ю. (спеціальність «Економіка»), Лазаришина І.Д. (спеціальність «Облік і оподаткування») доповіли про хід та результати захисту бакалаврських робіт студентами заочної форми.

    Члени вченої ради рекомендували до друку навчально-методичну літературу, обговорили підготовку до Дня відкритих дверей для вступників до магістратури та інші важливі питання життєдіяльності факультету.
 
Лариса Олійник,
секретар Вченої ради економічного факультету
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook