Залучення практиків до начального процесу: відбулась лекція з «Фотограмметрії та дистанційного зондування» спільно із фахівцями «Кайлас аеро/гіс технології»

21 квітня 2021, 10:05
Кафедра управління земельними ресурсами

 Вже традиційно, до лекції із «Фотограмметрії та дистанційного зондування», яка відбулась онлайн 21 квітня були запрошені гості із виробництва, а саме керівника відділу аерознімання компанії «Кайлас аеро/гіс технології» Гурмана Сергія Гурманом Сергійовича.

На лекції були розглянуті питання актуальності різних БПЛА та програмного забезпечення на ринку , які в більшості випадків ефективні для рішення вузького спектру задач . Максимальна універсальність та автоматизація програмного забезпечення призводить до того , що можна отримати непередбачуваний результат. Окрім цього, студентам вдалось ознайомитись із процесом створення ортофотоплану від безпосередніх фахівців із виробництва.
Кожного разу, коли на лекціях ми повертаємось до теми БПЛА ми дізнаємось щось нове і згадуємо те, що вже проходили, або чули від інших спікерів чи гостей. Студенти щиро висловлюють велику вдячність лектору, к.е.н. Бутенку Євгену Володимировичу за його ініціативу щодо залучення до лекцій представників різних компаній у сфері аерофотознімання для наближення навчального процесу до виробничих умов та сучасних умов розвитку фотограмметрії та дистанційного зондування..
Як це завжди буває, у студентів саме поширене питання було стосовно проходження практики в компанії.
Кафедра управління земельними ресурсами висловлює вдячність компанії «Кайлас аеро/гіс технології», яка тісно співпрацює з університетом і радо ділиться інформацією та досвідом із студентами факультету землевпорядкування.
 
доцент кафедри управління земельними ресурсами
Бутенко Євген
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook