Засідання Спілки молодих вчених: акредитація освітніх програм з підготовки доктора філософії, організація і проведення спільних заходів з Радою аспірантів, Студентською організацією, Студентським науковим клубом

27 квітня 2021 року
    26 квітня відбулося чергове засідання Спілки молодих вчених, що проходило в онлайн-форматі.

     Першим питанням порядку денного стало проведення акредитації освітніх програм з підготовки доктора філософії. З цим питанням присутніх ознайомила завідувач відділу аспірантури Олена Іванівна Барабаш. Вона поділилася особливостями проведення акредитації та звернула увагу на роль молодих вчених у цьому важливому процесі. У ході обговорення цього питання голова Ради аспірантів Сергій Вікторович Михнюк поділився власним досвідом участі у акредитаційному процесі освітньо-наукових програм третього рівня вищої освіти.

     Наступним питанням порядку денного були результати щорічного опитування задля формування заходів для молодих вчених, про що доповіла голова Спілки молодих вчених Марина Владиславівна Галат. Під час виступу увага була зосереджена на заходах, до яких найбільший виявили інтерес молоді вчені Університету та можливостях їх реалізації у 2021 році. Доповідь викликала жваву дискусію серед присутніх, у тому числі і щодо дат проведення заходів.

     Про особливості організації і проведення Фестивалю студентської науки – 2021 присутнім доповів старший науковий співробітник науково-дослідної частини Віталій Васильович Страшок. Він зупинився на етапах проведення, форматі та готовності до Фестивалю. Також було обговорено можливості внесення молодими вченими змін до порядку проведення Фестивалю та анкети оцінки учасників.
     Четвертий пункт порядку денного – різне – передбачав вирішення поточних питань життєдіяльності Спілки.
     Задля налагодження співпраці молодих вчених та аспірантів Університету з студентським активом у цей же десь було проведено спільну зустріч голів Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентської організації та Студентського наукового клубу. У ході зустрічі учасники обговорили можливості такої співпраці на окреслили подальші спільні заходи, у тому числі і участь представників Студентського наукового клубу у Фестивалі студентської науки – 2021.

Наталія Нестерова
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook