НАЙКРАЩІ СТУДЕНТИ ТЕХНОЛОГИ З ВППТ ЗАЙНЯЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ НА НАУКОВОМУ КОНКУРСІ

27 квітня 2021, 10:42

      14 квітня 2021 року на базі Миколаївського НАУ відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з освітньої спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», що проходила в онлайн-режимі з використанням хмарного сервісу ZOOM.

      Метою даного конкурсу є пошук обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у закладах вищої освіти.

        Для участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт надійшло по секції «ТВПТ» – 24 роботи (40 учасників) з 10 ЗВО, по секції «ТППТ» – 19 робіт (30 учасників) з 9 ЗВО.

        За результатами науково-дослідних робіт в рамках участі у наукових гуртках «Інноваційні технології у свинарстві» і «Технологія виробництва яєць і м’яса птиці» студенти потужної кафедри технології у птахівництві, свинарстві та вівчарстві провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшли до ІІ туру з роботами: Рудь М.В., Ткаченко Ю.О. (ОС «Бакалавр», ІV курс), тема: «Підвищення продуктивності свиней в умовах промислової технології відповідно концепції добробуту», науковий керівник проф. Лихач В.Я. та Калініченко А.С., Маринін О.М. (ОС «Магістр» І курс), тема: «Оцінювання якості харчових курячих яєць», науковий керівник проф. Прокопенко Н.П.

       Сам ІІ тур Конкурсу складався з двох етапів:

  • І етап (заочний) – рецензування робіт попередньо затвердженими рецензентами, який закінчився 17 березня 2021 року;
  • ІІ етап (очний) – проведення підсумкової науково-практичної конференції, під час якої претенденти на перемогу в онлайн-режимі захищали результати власних наукових пошуків, відбувся 14.04.2021 р.

      У результаті привселюдного захисту з секції «ТВПТ» за рейтингом було визначено 10 робіт-переможців, з секції «ТППТ» за рейтингом було визначено 8 робіт-переможців. Нашими молодими науковцями, майбутніми технологами, елітою аграрної науки отримано такі місця: ІV місце із врученням диплому ІІ ступеняРудь Марія Вадимівна, Ткаченко Юлія Олександрівна – секція «ТВПТ»; V місце із врученням диплому ІІІ ступеняКалініченко Анна Сергіївна, Маринін Олександр Михайлович – секція «ТППТ».

    На заході панував теплий дружелюбний настрій і студенти з легкістю доповідали свої результати досліджень у галузі тваринництва за актуальними темами. Студенти з різних куточків нашої рідної агарної України мали можливість обмінюватись своїми науковими здобутками, практичними навичками з різних питань виробництва і переробки продукції тваринництва.

      Вітаємо наших переможців, зичимо вам здоров’я та подальших наукових та виробничих звершень.

Буде сало, буде хліб – vivat славетному НУБіП.


В.о. завідувача кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві, доктор с.-г. наук, доцент
Вадим Лихач


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook