Засідання Спілки молодих вчених

26 квітня 2021 року

Традиційне засідання Спілки молодих вчених відбулося 26.04.2021 року. Порядок денний передбачав розгляд питань, пов’язаних з акредитацією освітньо-наукових програм третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, аналізу результатів щорічного опитування задля формування заходів для молодих вчених університету, ініційованого Спілкою молодих вчених та Радою аспірантів НУБіП України. Водночас було обговорено підготовку до Х фестивалю студентської науки в НУБіП України.


До засідання долучилася завідувачка відділу аспірантури - Олена Барабаш, яка зосередила увагу молодих вчених на процесах внутрішнього забезпечення якості освітньо-наукових програм та відзначила позитивну практику долучення Спілки молодих вчених до цих процесів і процедур. 

Сергій Михнюк - голова Ради аспірантів НУБіП України, поділився досвідом участі в акрдитаціях освітньо-наукових програм третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. 

Марина Галат - голова Спілки молодих вчених НУБіП України, розповіла про щорічне опитування задля формування заходів для молодих вчених університету, його результати, переваги та перспективи. Разом з тим, Марина Владиславівна обговорила з членами Спілки молодих вчених ключові організаційні питання підготовки традиційного Х фестивалю студентської науки. 

 

Голова Ради аспірантів НУБіП України
Сергій Михнюк

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook