Відбулась організаційно-виховна година зі студентами 3 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини

26 квітня 2021, 14:00

Наставник групи, професор кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Надія Дишлюк, 23 квітня 2021 року на платформі Cisco Webex провела організаційно-виховну годину зі студентами 3 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини. Під час зустрічі були розглянуті поточні питання, пов’язані з Соvid-19, дистанційним навчанням, відвідуванністю занять, проведенням навчальної практики, підготовкою до літньої екзаменаційної сесії, проплатою контрактного навчання тощо.

Було з’ясовано, що наразі у групі всі здорові, хоча за час пандемії перехворіли на Соvid-19 четверо студентів. Особливу увагу наставник групи звернула на дотриманні студентами маскового режиму у громадських місцях, соціальної дистанції, обробку рук антисептичними засобами і на симптоми, які вимагають швидкої госпіталізації. Обговорювали також питання профілактики захворювання шляхом вакцинації.
В процесі дистанційного навчання студенти групи відповідально відвідують лекційні, лабораторні і семінарські заняття, старанно виконують завдання до самостійної роботи та опановують дисципліни у повному обсязі. Присутність студентів на парах фіксується у електронному журналі.
Наставник групи звернула увагу студентів на те, що факультет і університет постійно проводять в онлайн-режимі різні заходи: «Краса НУБіП», флешмоб на Алеї слави «Пам'ять Кобзаря» тощо. Наразі передбачені заходи пам’яті Чорнобильської катастрофи, спорт-флешмоб до дня фізичної культури і спорту, а згодом - вшанування Дня перемоги. Буде відзначено також «День університету».
Студенти групи з нетерпінням очікують зняття карантинних обмежень та зустрічей в офлайн!

Надія Дишлюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook