Вітаємо студентів-автоматників із подвійною перемогою в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»!

24 квітня 2021 року

      Студенти, випусковою кафедрою для яких є кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (далі АРС), черговий раз захищаючи честь нашого університету на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», здобули подвійну перемогу – посіли 1 та 3 місця. Це студентка 1 курсу магістратури Анастасія Болбот (1 місце з науковою роботою «Мобільний робот моніторингу фітостану в сучасних спорудах закритого ґрунту», науковий керівник професор Віталій Лисенко) та студент цього ж курсу Андрій Буков (3 місце з науковою роботою «Гібридна система керування мікрокліматом у теплицях», науковий керівник доцентка Алла Дудник).

 

       ІІ тур конкурсу, участь у котрому взяли понад 150 студентів провідних університетів України пройшов в Харківському національному університеті радіоелектроніки за стандартною процедурою в 2 етапи. До завершального етапу 23.04.2021 р. були допущені лише 15 наукових робіт, у тому числі 2 роботи, що виконувались нашими студентами.
     Оцінку робіт проводили 21 експерт за результатами презентацій, відповідей на питання, умінню орієнтуватись як в теорії, так і в практичних питаннях непростої спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Наші студенти зуміли упевнено витримати це випробування, що привело до переможних результатів.

 

1 місце – студентка 1 курсу магістратури Анастасія Болбот, науковий керівник професор Віталій Лисенко

3 місце – студент 1 курсу магістратури Андрій Буков, науковий керівник доцентка Алла Дудник

       Вітаємо студентку Анастасію Болбот, професора Віталія Лисенко, студента Андрія Букова та доцентку Аллу Дудник з перемогою!

 

Доцент кафедри АРС Опришко О.О.
 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook