Участь доцента Кірейцевої Олени та аспіранта Жиліна Олексія в VI Міжнародній науково-практичній конференції «Розбудова інноваційних економіки, менеджменту та освіти в умовах нової соціальної реальності»

23 квітня 2021, 14:32
НУБіП України

   20 квітня 2021 р. в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося урочисте відкриття та пленарне засідання VI Міжнародної науково-практичної конференції «Розбудова інноваційних економіки, менеджменту та освіти в умовах нової соціальної реальності» в якому приняли участь члени кафедри глобальної економіки НУБіП України.
   Відкрив конференцію з вітальним словом ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Михайло Гончаренко.
   З привітанням учасників конференції та науковою доповіддю щодо сучасних законодавчих ініціатив у питаннях розвитку наукової та науково-технічної діяльності в Україні виступив академік НАН України та НАПрН України, народний депутат України, доктор юридичних наук Олександр Любимович Копиленко.
   Далі робота конференції продовжилась в режимі секційних засідань на базі кафедр Академії. В роботі секції економічного напряму прийняли учать члени кафедри глобальної економіки доцент Кірейцева Олена, виступивши з доповіддю «Розвиток кластерів в Україні» та аспірант Жилін Олексій з доповіддю «Ефективне та екологічне землекористування». Виступи учасників від кафедри глобальної економіки викликали жвавий інтерес, доповідачі відповіли на декілька цікавих запитань.

Олена Кірейцева,

доцент кафедри глобальної економіки


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook