ОПОНУВАННЯ- ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНА МІСІЯ

20 квітня 2021 року
ОНАХТ, Одеса
     В цей день відбулось засідання спеціалізованої вченої ради Одеської національної академії харчових технологій із захисту дисертаційної роботи Осадчука Петра Ігоровича «Науково-технічні основи створення енергоефективного обладнання підвищення якості рослинних олій», яка подана на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
     Одним із опонентів даної наукової роботи виступав професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Паламарчук Ігор Павлович. У дисертації були представлені технології та апаратурне забезпечення процесів отримання олійної харчової продукції підвищеної якості із вмістом біологічно-активних компонентів. Дана робота стала результатом діяльності двох наукових шкіл: Топіліна Г.Є. Одеського державного аграрного університету, та Бурдо О.Г. Одеської національної академії харчових технологій, що виявило сучасні тенденції розвитку процесів очищення олії при застосуванні ультразвукового високочастотного та електромагнітного технологічних ефекторів інтенсифікації. 
     Після захисту Паламарчук І.П. у супроводі ректора академії Єгорова Б.В. з великим інтересом ознайомився із основними досягненнями представлених наукових шкіл, та основними науковими звершеннями Одеської національної академії харчових технологій.
 
Максим Гудзенко
асистент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook