Студенти наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» взяли участь в онлайн-вебінар Erasmus for Young Entrepreneurs: Summer offer

21 квітня 2021, 12:26
zoom

   20 квітня 2021 року студенти наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» взяли участь в онлайн-вебінар Erasmus for Young Entrepreneurs. Summer offer.
   Erasmus for Young Entrepreneurs - це міжнародна програма обміну, завдяки якій ви отримаєте можливість знайти бізнес-наставника в будь-якій країні Європи, зануритися в іншу бізнес-культуру, прокачати компетенції для успішного запуску та розвитку власного бізнесу. На даному заході було висвітлено тему віддалених та фізичних обмінів студентів. Особливу увагу приділили правильному написанню Curriculum vitae (CV), адже це є важливою частиною подання документів. Важливим питанням стало формування бізнес-плану.

   Також розповіли як краще відповідати на відкриті питання,які входять до подачі заявки (це обов’язково повинно бути англійською мовою). Програма працює індивідуально та триває 1-3 місяці. Аби потрапити на цю програму потрібно: мати вік більше 18 років; мати ідею для власної справи (можна обрати будь-яку сферу та напрямок проєкту); розуміти, як втілити ідею в життя та оформити в бізнес-план; мати підприємницький досвід менше 3 років; мати достатній рівень володіння іноземною мовою (мовами).

 

   На заході всі учасники мали можливість задати питання спікерам у чаті та отримати відповідь з поясненням.

Олександра Каминіна,

Ольга Коломієць,

студентки ФАМ НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook