Участь у Міжнародній конференції "Український зелений шлях від ферми до виделки: органічне виробництво"

17 квітня 2021, 17:07
zoom

   Доцент кафедри економічної теорії Інна Гуща 16 квітня 2021 р. прийняла участь у  Міжнародній конференції "Український зелений шлях від ферми до виделки: органічне виробництво" в рамках V Міжнародного конгресу «ОРГАНІЧНА УКРАЇНА 2021 - ТРАНСФОРМУЄМОСЯ. СИЛЬНІШІ. РАЗОМ».

   Захід відбувається за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Зміст відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

   Учасниками даного заходу були Катерина ШорІнформаційний центр «Зелене досьє», Олена Корогод (Березовська) - президент Громадської спілки «Органічна Україна», Михайло Малков - координатор ФАО із зв’язків із урядом та донорами України, Мігель де Поррас - Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL, Європа), Д-р Штефан Дреесманн - «Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства», Сергій Галашевський - Орган сертифікації «Органік Стандарт»,  Микола Шлапак - проєкт TNA, Костянтин Січной - ТОВ “Дедденс Агро” та інші.

   Міжнародні та українські експерти на дискусійному майданчику обговорили значення органічного виробництва для фермерів, громад та споживачів в Україні та в ЄС. Учасники отримали докладну інформацію щодо Європейського зеленого курсу, стратегії “Від ферми до виделки” та новий план дій ЄС з розвитку органічного виробництва.

Інна Гуща,

доцент кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook