ЕРАЗМУС+ ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION

19 квітня 2021 року

 1Еразмус+ – Програма Європейського Союзу, яка через підтримку навчання впродовж життя, працює задля освітнього, професійного та особистого розвитку громадян ЄС та поза його межами, у сферах освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Програма підтримує навчальну мобільність, інноваційні проєкти і партнерства співпраці організацій, розвиток політики та співробітництва. В конкурсах Програми можуть брати участь різні типи організацій. Індивідуальні можливості відкриті для різних груп населення, для молоді 13-30 років, без вікових обмежень: для молодіжних працівників, студентів і аспірантів, працівників закладів освіти, молодіжних організацій, представників державного, громадського, приватного сектору та інших. 

12 квітня 2021 року Національний Еразмус+ офіс в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv, за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейським корпусом солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус провели інформаційний захід -  «ЕРАЗМУС+ ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION».

23Учасники заходу дізналися про поточні та нові можливості Програми Європейського Союзу Еразмус+ 2021-2027 рр., безкоштовні індивідуальні можливості навчання і практики, викладання та стажування в провідних європейських університетах, молодіжних обмінів та волонтерства, а також історії успіху українців-учасників мобільності.

45Участь в інформаційному заході взяли: Степанія БІЛИК, заступниця директора, Галина ХРИСТЕНКО, завідувачка навчального відділу, Василь БУНЬКО, декан факультету енергетики та електротехніки та здобувачі вищої освіти ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

67ESN Kyiv (Erasmus Student Network Kyiv) – це неприбуткова студентська організація, яка є частиною всеєвропейської мережі Erasmus Student Network, що працює на волонтерських засадах по принципу “Студенти допомагають студентам”. Ключові напрями роботи: підтримка іноземних студентів та організація їх перебування в Україні; промоція Програми ЄС Еразмус+ в Україні.

89Захід складався з двох частин: презентації спікерів та спілкування в breakout rooms у Zoom з партнерами з відділів міжнародної співпраці провідних українських університетів і студентами-учасниками проєктів мобільності Еразмус+.

111012Спікери круглого столу: представництво Європейського Союзу в Україні, Андрій ВІТРЕНКО, заступник Міністра освіти та науки України, Марина ПОПАТЕНКО, заступник Міністра молоді та спорту України, Світлана ШИТІКОВА, координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні, Владислав ТАЯНОВСЬКИЙ, менеджер освітніх проєктів Erasmus Student Network Kyiv, Наталія ШЕВЧУК, Національний координатор, Євродеск Україна, Катерина ЖДАНОВА, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС), Анна КОВБАСЮК, координатор Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps в Україні, випускник Спільної магістерської програми Еразмус Мундус, партнери з відділів міжнародної співпраці українських університетів (Сумський державний університет, Полтавський університет економіки і торгівлі, Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київський національний лінгвістичний університет, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаський державний технологічний університет), студенти-учасники програм обмінів Еразмус+.

Степанія БІЛИК,

заступниця директора

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook