Х Міжнародна науково-практична он-лайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
Х Міжнародна науково-практична он-лайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
22 квітня 2021 року
НУБІП України (online)
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України
22-23 квітня 2021 р. проводить Х Міжнародну науково-практичну он-лайн конференцію вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
Конференція присвячена пам’яті завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, доктора технічних наук, професора Сухенка Юрія Григоровича.
Детальніше за посиланням