Робота науковців кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

19 квітня 2021 року

      Традиційною вже стала двостороння співпраця науковців кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського та Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» щодо консультування учнів – переможців II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Такі динамічні «онлайн-марафони» проводяться з метою підготовки команди юних дослідників Київщини до участі у всеукраїнському конкурсі-захисті.

Зустрічі завжди насичені різними формами співпраці юних дослідників Київщини, наукових керівників їх дослідницьких проєктів, науковців факультету аграрного менеджменту та методистів КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» для можливості різнобічного аналізу проведеної дослідницької роботи, виявлення та доопрацювання окремих аспектів дослідження та його представлення на всеукраїнському конкурсі-захисті.
 
 
 
Зокрема, відділення економіки КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» цьогоріч було представлено трьома потужними роботами: «Світова фінансова система: еволюція та індикатори кризового стану», «Соціальне підприємництво в Україні: фінансові та правові аспекти» та «Ринок земель сільськогосподарського призначення в Україні та світі: сучасний стан та проблеми». До підготовки робіт на всеукраїнський етап було традиційно долучено Слободяник Анну Миколаївну, к.е.н., доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. Удосконалюючи свої роботи, постери та презентації, конкурсанти змогли отримати індивідуальне персоналізоване онлайн-консультування, адже така ретельна робота учнів над проєктами, тристороння співпраця «науковець-учень-педагог» допомагає формувати дослідницькі компетентності та досвід публічних виступів, що збільшують шанси юних дослідників на перемогу. Тож побажаємо учасникам успіху та запрошуємо їх продовжити наукові дослідження на факультеті аграрного менеджменту НУБІП України.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook