Вікторія Череп'яна - призер всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з педагогіки

18 квітня 2021 року

З метою розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді Міністерство освіти й науки України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, до участі в якому активно долучаються студенти кафедри педагогіки.

14 квітня 2021 року на базі Української інженерно-педагогічної академії (м.Харків) у дистанційному режимі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Професійна освіта». До участі у ІІ турі конкурсу надійшло 86 робіт учасників з різних куточків України.

Від нашого університету було представлено праці Таран Тетяни, Кисленко Ольги, Череп’яної Вікторії.

Конкурс розпочався з вітального слова проректора з наукової роботи Української інженерно-педагогічної академії Олександра Купріянова. Він презентував учасників та навчальні заклади, які вони презентували, представив членів галузевої конкурсної комісії та побажав усім плідної праці, успіхів і перемог.

На підсумкову науково-практичну конференцію запрошено 28 учасників з 18 міст України. Наш університет представила Череп’яна Вікторія, здобувачка бакалаврського рівня спеціальності Професійна освіта, з науковою роботою на тему «Формування «soft skills» у майбутніх педагогів професійного навчання аграрних закладів вищої освіти», яка гідно репрезентувала результати свого дослідження і чітко, аргументовано відповіла на питання членів комісії, виборовши 2 місце.

Вікторія Череп’яна ділиться своїми враженнями: "Завдяки цьому конкурсу, який відбувався в режимі on-line, за один день я встигла побачити Харків і ще 17 мальовничих міст України, познайомилася з молодими колегами-дослідниками, їх поглядами й ідеями".

Для мене виступити з доповіддю на заході такого рівня та масштабу, поспілкуватися з однодумцями - це величезне досягнення, перший серйозний крок у наукову діяльність. Під час цієї інтернет-комунікації я отримала від членів комісії цінні зауваження, поради і пропозиції, які обов'язково врахую в подальшому.

Хочеться подякувати організаторам конкурсу: все було чітко, продумано до дрібниць, відчувалася інтелектуальна атмосфера. Але найголовніше - хочу висловити найщирішу подяку науковому керівнику Руслану Васильовичу Сопівнику і викладачам кафедри педагогіки за те, що навчаєте, радите, мотивуєте, підтримуєте, наставляєте. Ваша титанічна праця стала запорукою мого успіху!»

Конкурс завершився підведенням підсумків, урочистим закриттям. По черзі слова подяки виразили представники різних закладів освіти. Від Національного університету біоресурсів і природокористування до учасників заходу звернувся завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник, побажавши юним науковцям творчих злетів, невичерпної наснаги і здоров’я та подякувавши організаторам за можливість брати участь у такому святі.

Лідія Чередник,
асистент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook