НУБіП відкрив двері для абітурієнтів 2021

17 квітня 2021 року
     17 квітня у форматі інтернет-конференції Національний університет біоресурсів і природокористування України відкрив двері для абітурієнтів 2021 року – випускників шкіл, технікумів, коледжів з усієї країни. Сьогоднішній захід зібрав майже тисячу зацікавлених вступників.

 

     Про НУБіП, його історію, здобутки, структуру, можливості і перспективи навчання, міжнародні стажування і практики, подвійні дипломи з провідними світовими вишами вступникам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко.

 

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський детально зупинився на особливостях вступної кампанії, її термінах, закликав молодь до активного спілкування і вступу до нашого університету.

 

     Вступники зацікавилися перспективами продовження навчання і здобуття вищої освіти в НУБіП України. Вони під’єдналися до відеоконференцій факультетів та навчально-наукових інститутів для детального знайомства з підготовкою за фахом, який вони обрали для вступу, а також отримали відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту тощо.

  

 

 

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook