ЗВІТ по проведенню І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “ Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання ”

6 квітня 2021 року

 
На базі кафедри “ Надійності техніки ”  НУБіП У 30 березня 2021 року був проведений Іетап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “ Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання” серед студентів факультетів “Конструюваннята дизайну” і “Механіко – технологічного”.  В олімпіаді прийняли участь 23 студенти 2-3-х курсів зазначених факультетів.
Конкурсні завдання передбачали проведення двох турів, за результатами яких було визначено переможців. Максимально можлива кількість набраних балів становила 100. За результатами виконаних робіт, по фактичній кількості набраних балів, призові місця були розподілені журі наступним чином:

І місце      Шманенко Владитслав Васильович   92 балів        3-й курс 1група, КД

ІІ місце     Костенко Ігор Романович          90 балів                  2-й курс 3 група, КД
Осадчий Євгеній Олександрович    88 бали                  3-й курс 1 група, КД

ІІІ місце   Киця  Вікторія Олександрівна        86 балів                 3-й курс 1 група, КД
               Прилуцький Михайло Феліксович  86 балів                  3-й курс 2 група, КД

Журі та Оргкомітет олімпіади за отриманими результатами рекомендують до підготовки та участі у  ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “ Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання ” таких студентів: Шманенка Владитслава Васильовича та Костенка Ігоря Романовича.


ОРГКОМІТЕТ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook