День відкритих дверей

10 березня 2021 року

Коледж запрошує учнів 9-х - 11-х класів загальноосвітніх шкіл та їх батьків, для кого актуальна інформація про особливості вступу-2021, приєднатися до оnline «Дня відкритих дверей». Цей важливий інформаційний захід відбудеться 27 березня. Початок прямого ефіру – о 10.00. Підключитись до конференції Zoom Ви можете за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/4557166361?pwd=VG80RnB4TUw0SXNhOVdaZ05OMHFTUT09

Ідентификатор конференції:  455 716 6361   Пароль: 193424

У прямому ефірі з вами спілкуватимуться:

-  директорка коледжу Наталія Ільченко;

- заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова;

- заступник директора з виховної роботи Андрій Сиротенко;

- відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла;

- голови циклових комісій, завідувачі відділень.

Під час онлайн-зустрічі йтиметься про вступ до коледжу у 2021 році, навчання на різних спеціальностях, матеріально-технічну базу, освітній процес й додаткові можливостей для розкриття здібностей і талантів, які мають студенти, перспективи працевлаштування випускників тощо.

Ви зможете дізнатися не лише про переваги навчання у коледжі, але й отримаєте відповіді на всі свої запитання щодо особливостей та умов цьогорічної вступної кампанії. Вам порадять, як успішно подолати всі етапи вступу, як підготуватися до вступних випробувань, про те, які категорії вступників мають пільги, тощо.

Пам’ятайте, що Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» – це фундамент Вашого майбутнього!

 

 Адміністрація

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook